Grei-Fart 3-0

Fart var ikke til å kjenne igjen etter forrige hjemmekamp. Nå var laget tilbake som da laget ikke fikk til sitt eget spill.

For forrige hjemmekamp mot Amazon Grimstad, viste et lag som er i toppform. At samme lag kan underprestere så mye som i kampen mot Grei, er vanskelig å forstå.

Ikke som lag

Etter 15 minutter gikk rullgardina ned for Fart-jentene. Da ble plutselig alt vanskelig. Ballen som skulle i bakrom, kom tilbake like raskt som den ble spilt. Det taklet ikke spillerne.

Trener Frode Bekk var alt annet enn fornøyd.

– Dette var kampen vi ikke kunne vinne. Spillet vårt henger ikke sammen. Vi produserer svært få sjanser i begge omgangene. Bare to spillere får godkjent i denne kampen, sier en skuffet Frode Bekk.

To som var gode

Keeper Marianne Aaberg kan ikke lastes for noen av baklengsmålene. Hun spilte meget godt og hadde flere kvalifiserte redninger.

Spiller nummer to som får godkjent er midtstopper Maren Kristine Andersen. Maren Kristine har til gode å spille en svak kamp denne sesongen.

Hva som gjør at fart ikke er til å stole på i bortekamper er ikke lett å forstå.

– Jeg har ingen god forklaring. Det virker som om spillerne får litt høye skuldre. Hvorfor må du nesten spørre spillerne om, sier en skuffet Frode Bekk.

Kommende lørdag kommer Kongsvinger på besøk. Jumbolaget bør gi Fart tre poeng.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.