Hjemmelaget var hakket svakere enn gjestene før pause, men etter hvilen burde Fart avgjort den viktige kampen rundt nedrykksstreken. På overtid var gjestene fryktelig nære å avgjøre det hele.

- Det var veldig viktig at vi ikke tapte i dag. Poenget vi tok kan derfor vise seg å bli veldig verdifullt, sier trener Frode Bekk.

Holder Grei bak seg

Med poengdeling er laget fra Øvre Vang fortsatt poenget foran de teknisk gode gjestene fra Oslo.

- Nå venter det noen svært vanskelige kamper for oss. Ikke minst neste helg mot Sandviken i Bergen, sier Fart-treneren, som ikke var imponert over hva hans egne jenter viste mot Grei.

- En svak fotballkamp av begge lag, konkluderte Frode Bekk.

Grei tok ledelsen på et selvmål etter 10 minutter i første omgang, for Sigrid H. Lierhagen utliknet etter 38 minutter.

Bredesen burde avgjort

I andre omgang var Lene Bredesen nærmest scoring for Fart-jentene, men headingen hennes gikk over mål fra svært god posisjon.

Best på Fart var midtstopperne Ida Grubben og Gina Engen Bryhni, sammen med midtbanemotoren Ane Snarud Olsen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.