FL Fart har brukt pengene fra arven klubben fikk etter Erling Andreassen sist sommer, til å nedbetale lånet klubben hadde på 2,6 millioner kroner.

Dette betyr at klubben har fridd seg fra en årlig rente- og avdragsbelastning på mellom 270.000 og 280.000 kroner.Arven ble etter salget av Andreassens hus, på til sammen 5,3 - 5,4 millioner kroner. Det som er igjen etter at langsiktig gjeld er betalt, er av Mikkel Dobloug, som har hatt ansvaret for gjennomføringen av oppgjøret rundt dødsboet, og styret i FL Fart, foreslått overført til et fond, Erlingfondet. Dette fondet skal disponeres av årsmøtet. Midlene skal ikke benyttes til ordinær drift, men brukes til spesielle prosjekter eller tiltak som blir fremmet for framtidige årsmøter.Et nærmere avtalt beløp vil bli foreslått tilført driftskapitalen for å sikre at likviditeten gjennom året er tilfredsstillende.Dobloug retter stor takk til de personene i klubben som har bidratt i opprydningen av eiendommen, og klargjøring og gjennomføring av auksjonen på Fart i november. Erik Løberg, Anne Grethe og Roar Sveen og Anni Røe har vært betydelige bidragsytere, i tillegg til den profesjonell hjelpa klubben fikk av Solveig og Bernt Torp ved gjennomføringen av auksjonen som ble holdt.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.