Hamar
- Det er naturligvis ikke ideelt at vi nok en gang mister så mange spillere fra fjorårets stall, men trøsten er at vi har fått inn en del nye navn, sier Fart-trener Frode Bekk.
Nye i klubben er Else Richardsen som har spilt for Amazon, Grimstad, Sarpsborg og Donn. Mari Møller som har spilt for Eda og Kongsvinger, men som har fått kyssesjuken, Stine Berntsen, Marie Skjeltorp fra Moelven. I tillegg gjør Sunniva Wennersgaard comeback. Det samme gjør Linda Stubsveen. Eller håper Frode Bekk at Thea Dybvig, Marte Welhaven og Hanne Neby slutter seg til Fart når de kommer hjem fra USA i løpet av mai. Hvem av disse som blir med utover høsten, er et åpent spørsmål. Fart har som mål å bli blant topp åtte i 1. divisjon.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.