Det er nettstedet Støtt norsk kvinnefotball som melder dette tirsdag kveld.

Nettstedet skriver dette om overgangen til Kjørum:

"Hun forlot Fart til fordel for Vålerenga i 2013, men etter to og en halv sesong på østkanten, meldte hun overgang til Stabæk foran 2016-sesongen.

I Vålerenga fikk hun 46 seriekamper og 6 NM-kamper, mens i Stabæk ble det 35 seriekamper og 4 NM-kamper. Hun fikk også med seg to bronsemedaljer fra serien med Stabæk.

I tillegg har Mina de siste årene også fått prøve seg på U23-landslaget.

Nå er hun klar for Fart igjen. En klubb som er hardtsatsende og ønsker flere spillere med god erfaring fra Toppserien."

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.