HAMAR: Ikke nok med at klubben står poengløs etter sju runder. På treningen torsdag hinket Kristin Bekkevold Sørum av banen, og er uaktuell til dagens bortekamp mot Klepp.
Bekymret Bredesen
- Alle spillere er viktige, men jeg må innrømme at skaden til Kristin bekymrer meg veldig. Vi har flere som er ute med sykdom og skader. Denne på toppen, gjør det ikke lysere. Hvem som spiller hvor i dagens kamp, er ikke klart ennå, sa en litt frustrert Anders Bredesen.

Og de reiser til Jæren for å møte det som kanskje er divisjonens beste hjemmelag.
- Vi er klar over deres kvaliteter. Selv om vi vet om farene, blir det vanskelig å gjøre noe med det. I fjor tok de poeng mot alle topplagene på hjemmebane, så det er ikke småjenter vi møter. Vi får håpe de undervurderer oss. Selv om vi har null poeng, synes jeg spillerne har utviklet seg fra i fjor. Problemet er at det er så stor forskjell på kvaliteten mellom divisjonene, sier Bredesen.

13 landslagsspillere
Når vi vet at Klepp har hele 13 landslagsspillere i troppen, sier det seg selv hvilken formidabel jobb Fart har foran seg. Landslagsspillerne er fordelt på J-17, J-19, J-21, og A-landslaget.

Skulle Fart ha dagen, og få med seg poeng i dag, må vel det regnes som Toppseriens bombe så langt.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.