Andersen spilte sist for Fart i 2013 før hun flyttet til Oslo for å spille i eliteserien. Hun fikk kontrakt med Kolbotn før 2014-sesongen og fikk åtte kamper i Norges øverste divisjon for Kolbotn.

Før årets sesong meldte hun overgang til Vålerenga og har spilt fem kamper for Vålerengas A-lag i denne sesongen.

Fart og Vålerenga ble torsdag enige om en utlånsavtale for Andersen ut denne sesongen.

- Vi er svært glad for at avtalen er i orden og at Maren igjen kan ikle seg Fartdrakta. Vi må samtidig rette en stor takk til Vålerenga for stor velvilje for å få dette i orden, skriver Fart på sine hjemmesider.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.