Verken Lene Bredesen eller Ane Olsen var tiltenkt spilletid i årets Fart-lag. En tynnslitt stall med skader, gjorde at begge stilte sporty opp da trener Frode Bekk spurte om hjelp.

- Det er klart jeg vil hjelpe mitt kjære Fart. Det er nok ikke siste kampen min i år. Jeg hadde tenkt at det skulle bli 3. divisjon på meg, og fotballfri i helgene. Slik det ser ut nå, er jeg redd det blir langt flere kamper med A-laget. Er vi til hjelp, så må en stille opp, sier Lene Bredesen.

Slik kampen ble skal Fart prise seg lykkelig over at begge stilte opp, for begge to hevet laget mange hakk med sitt gode spill.

I tillegg til godt spill, scoret Lene det første målet, noe som roet et nervøst hjemmelag.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.