ØVRE VANG: Lene Bredesen (22) og de andre Ørn-jentene kom sent, men godt til Fartbana. Kun en halvtime før kampstart trillet bussen inn på parkeringsplassen.

Men dårlige forberedelser spilte ingen rolle. Etter en halv time ledet Lene Bredesen & Co. 3-0. Sjøl scoret Lene Trondheims-Ørns andre mål: Et vakkert skudd i vinkelen.

- Min første scoring
- Det var min første scoring i Toppserien. Herlig! jublet den tidligere Fart-jenta, som var kampens ener på sin gamle hjemmebane.

- Vi fikk styre veldig mye i 1. omgang, sa Lene Bredesen, som fra sin djupe, sentrale midtbaneposisjon fikk slå den ene krempasningen etter den andre.
Pappa Anders Bredesen var imponert.
Og Ørn-trener Gøril Kringen skrøt av Lene:

Orientert
- I fjor hadde hun nesten ikke et innhopp. I år har hun spilt fra start i hver eneste kamp, unntatt hjemmekampen mot Fart. Hun har utviklet seg hele vegen. Er fæl å møte i duellene, men er sjelden ufin. Hun er bedre trent og har fått opp frekvensen. Dessuten er hun god på å være orientert på banen, sa Kringen, som var enig i at Lene Bredesen dominerte utpå der.
Blir i Trondheim
- Kontrakten min med Trondheims-Ørn går ut etter denne sesongen, men jeg har fått ny jobb og blir garantert værende i Trondheim, sa Lene, som ga en annen profil, Anette Pedersen en god klem etter oppgjøret.

Anette viste at det går an å score. Hun sendte i veg to langskudd fra distanse og scoret to ganger i løpet av de siste ti minuttene. Dermed er høyrekanten Farts suverene toppscorer med tre av seks seriemål.
- Du kan jo med god grunn spørre hvorfor vi ikke begynner å skyte før. Alt blir lettere etter en scoring, sier Anette, som - i likhet med lagvenninnene - slet fælt i 1. omgang:
- Vi jobbet rett og slett ikke for hverandre.
14 strake tap sliter på fartingene.
Anette Pedersen innrømmer at det ser mørkt ut:
- Men vi gir ikke opp. Vi har lyst på poeng og ble inspirert av det positive som skjedde i 2. omgang.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00