Fart-spilleren Ingrid Kvernvolden er tatt ut til J19-EM i Slovakia.

Spissen har slitt med en leddbåndskade i kneet i hele vår, men har sakte, men sikkert fått mer og mer spilletid i løpet av de siste kampene.

Hun forteller at det var deilig å se navnet sitt i troppen.

- Det var utrolig deilig å se navnet sitt på lista. Jeg har vært kjempespent på uttaket, og nå er jeg veldig glad for å få være med, sier hun.

Kvernvolden føler seg endelig helt frisk, og nå vil hun spille så mye i det kommende mesterskapet. 

- Jeg ønsker å spille så mye som mulig, og jeg kommer til å være 110 prosent klar når mesterskapet begynner, forteller hun.

Norge møter Frankrike 19. juli. De to andre gruppekampene spilles mot Nederland og Slovakia.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.