Norge er klare for eliterunden i EM-kvalifiseringen etter 7-0-seier mot Israel torsdag ettermiddag. 

Siw Døvle sendte Norge i ledelsen etter 14 minutter før Maria Hiim økte til 2-0 syv minutter før pause.

I andreomgang scoret Vilde Fjelldal (2), Nora Lie, Tuva Hansen og Ingrid Kvernvolden. Etter dagens 7-0-seier har Norge 13-0 i målforskjell etter de to første kampene og er klare for eliterunden til våren før den siste gruppespillkampen mot vertslandet Portugal.

- Det var en brukbar kamp av oss. Jeg vil ikke strekke meg noe lenger enn det. Israel er et bedre lag enn Estland og gjorde det til tider vanskelig for oss, men vi hadde god kontroll og slapp dem nesten ikke til sjanser. Vi var solide som på tirsdag, men jeg forventer mye av dette laget og i førsteomgang var vi ikke på det nivået vi skal være, sier landslagstrener Nils Lexerød til fotball.no etter kampen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.