Fart skriver på sin hjemmeside at de er stolte og glade over sine to nye signeringer.

Ingrid og Dorthea spilte 2. divisjonsfotball for Brumunddal i sesongen som var. Nå er jentene klare for nye utfordringer på ett nivå høyere.

Både Kvernvolden og Mørkved Glorud er angrepsspillere.

Fart beskriver jentene slik på sin hjemmeside: «Dorthea har hatt en strålende utvikling som fotballspiller, og slo virkelig gjennom i 2. divisjon for Brumunddal. Med sin hurtighet og gode fysikk skapte hun masse hodebry for motstanderne fra sin kantrolle. Ingrid har spilt fast på landslaget de to siste sesongene, og fikk også kapteinsbindet i flere av kampene for Norge denne sesongen. Scoringer ble det også for jenta med flagget på brystet.

For Brumunddal Fotball har Ingrid bøttet inn mål både i 3. divisjon og 2. divisjon».

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.