Ingrid Kvernvolden sendte Norge i ledelsen allerede etter tre minutter, minuttet etter økte Vilde Hasund til 2-0. Siw Døvle scoret Norges tredje etter 18 minutter, før Vilde Hasund scoret sitt andre for kvelden 20 minutter senere. Ingrid Kvernvolden fastsatte pauseresultatet til 5-0 to minutter før dommeren blåste av omgangen.

Åtte minutter ut i andreomgang scoret Kvernvolden sitt tredje mål og sørge for en komfortabel 6-0-seier for de norske jentene.

- Det var en solid gjennomført kamp mot en ganske svak motstander. Vi tok ledelsen tidlig og holdt bra trøkk resten av kampen, sier landslagstrener Nils Lexerød til fotball.no.

Fart-spiller og brumunddøl, Ingrid Kvernvolden, startet på topp for Norge og svarte med tre mål.

- Ingrid spilte en god kamp. Det er alltid godt for en spiss å score mål, det gir selvtillit inn mot resten av kampene, sier landslagstreneren. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.