Fredag skrev Mina under for Vålerenga. Kontrakten gjelder kun ut sesongen. På den tiden må frøken Kjørum vise trener Cecilie Berg Hansen at hun er verdt å satse på.

Villig til å satse

Mina Kjørum vet inderlig godt at hun må overbevise i VIF-drakta.
- Jeg har bare kontrakt ut sesongen. Det innebærer at jeg må overbevise på alle treninger og alle de kampene jeg får. Drømmen er noen innhopp i Toppserien, sier Mina.
Hun starter på markedshøyskolen i disse dager. Nå venter tre år i Oslo.
-Nå blir det skole og fotball døgnet rundt. Jeg får leve på skolestipend, for noe jobbing blir det ikke tid til. Jeg satser alt på å lykkes i Vålerenga, sier Mina.

-Vi vet litt

Cecilie Berg Hansen innrømmer ovenfor HA-sporten at de ikke vet altfor mye om fotballspilleren Mina Kjørum.
- Personlig har ikke sett Mina så mye, men vi har gode tilbakemeldinger på henne. Mina er en spiller som bruker farten sin. En spiller som vil true bakrommet. Selv om hun har spilt på et lag som har tapt mye de siste to sesongene, har hun overbevist. Når du stikker deg fram på et svakt lag, kan du ha ferdigheter som vil komme enda mer fram på et godt lag. Det er det vi håper på med Mina, sier trener Berg Hansen.
Også Frode Bekk i Fart har trua på Kjørum i Toppserien.
- Selv om tidspunktet på overgangen var litt overraskende, er det bare å ønske Mina lykke til i Vålerenga. Vi i Fart begynner å bli vant med at spillere går midt i sesongen. Det positivet her er at vi i Fart kan være stolte over at vi får fram enkeltspillere som kanskje er gode nok i toppen, sier Bekk.

- Må gjøre noe

Tapsrekken til Øvre Vang bare fortsetter (se egen sak). Spillerne flytter på seg og Fart sitter igjen med en meget tynn stall.
- Vi i klubben er nødt til å ta nye grep. Vi må ha et lag i 1. divisjon her i distriktet. Vi må forsterke troppen med en eller flere spillere. Vi kan ikke sitte og se på at spillerne bare forsvinner. Da må vi også få inn noe nytt blod i klubben, sier trener Frode Bekk.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00