Norges siste gruppespillkamp mot Slovakia i J19-EM ble stoppet i andre omgang på grunn av for mye vann på banen.

Det sto fortsatt 0-0 da et kraftig regnvær sørget for at kampen ble stoppet.

Lagene fikk fullført den første omgangen, men i pausen startet regnværet. Avsparket på andre omgangen ble utsatt med tjue minutter før kampen kom i gang igjen. Drøye fem minutter fikk jentene spilt før spillet ble stoppet for andre gang, og arrangøren bestemte at kampen ikke ble satt i gang igjen mandag.

Med Frankrikes 2-1-seier over Nederland i Norges gruppe ble det imidlertid klart at både de franske og de nederlandske jentene går til semifinale.

De norske jentenes EM-eventyr er dermed over uansett utfall i kampen mot Slovakia.

Norges lag (4-4-2): Ida Norstrøm - Svanhild Sand, Tuva Hansen, Sarah Alexandra Suphellen, Ingrid Rokke Elvebakken - Siw Døvle, Katrine Jørgensen, Nora Eide Lie (kpt), Vilde Hasund - Ingrid Kvernvolden, Vilde Anett Fjelldal

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.