HAMAR: I onsdagens kamp mot Fløya ble Fart-spilleren Ida Jakobsen båret av banen med store smerter. De som fryktet at det var brudd i ankelen, fikk rett.

- Ja, det er ankelbrudd, men legene mente det var et pent brudd, sier Fart-trener Anders Bredesen.
- Uansett skal Ida gå seks uker med gips, og så trenger hun to, tre uker med opptrening før hun er spilleklar igjen. Veldig synd for Ida som har hatt en bra opptur den siste tiden, sier Bredesen til HA-sporten.

Anette Pedersen ute
Mot Fløya måtte Fart også unnvære Anette Pedersen, som var ute med sjukdom, og Fart-treneren er redd hun ikke blir spilleklar til lørdagens bortekamp mot Klepp lørdag heller.

- Nei, det er i hele tatt litt dagenderpå-stemning etter onsdagens 0-1-tap. Det var tungt, sier Bredesen.
Når overgangsvinduet åpner 1. august, vil han forsøke å forsterke stallen inn mot høstsesongen.
- Jeg har ment å sende noen brev for å prøve. Det er mange om beinet, men vi kan da friste med spilletid, sier han muntert.

Toppseriereserver?
- Hvor går brevene dine?
- De kortene holder jeg tett foreløpig. Jeg ser meg om både lokalt og utenfor distriktet. Jeg har en klar formening om hvor brevene skal gå, men jeg vil vente til vårsesongen er over og opptre fair ovenfor klubbene.
- Finner du noen på reservebenkene hos toppseriekolleger?
- Det er ikke så utenkelig det.
- Hva med datteren din i Trondheims Ørn?
- Vi kunne nok trengt Lene, men hun er nå ferdig med utdannelsen sin i Trondheim, og har fått tilrettelagt en jobb i kombinasjon med fotballen. Det er en helt annen verden enn vi må forholde oss, så hun fortsetter i Trondheim, sier Bredesen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.