Øvre Vang
Nestleder i Fart Fotball Marius Overmo, sier det slik.
- Noe fasitsvar har jeg ikke, men jeg tror jeg vet hvor skoen trykker. Vi har ikke vært flinke nok med klubbene i nærområde. Vi har nesten tatt det som en selvfølge at de beste kommer til oss. Slik er det ikke. Nå må vi være ydmyke. Ta telefonen og opprette ny kontakt, sier Overmo.
Fart har vært i samtaler med flere klubber, men ikke noe konstruktivt har skjedd. Viktigst for Overmo nå er at kvinnefotballen ikke dør.
- Vi sitter på hver vår tue. Ingen vil gi fra seg sine beste spillere. På en måte skjønner jeg det, men la oss sammen utvikle jenter, som har det lille ekstra. Jeg har snakket med Tom Henning Hovi i kretsen. Vi vil ha et møte med klubbene. Deet finnes talenter i distriktet. Mina Kjørum er et eksempel. Hun kom til Fart fra Vang. Nå spillere hun i toppserien for Vålerenga. Mål og målgivende på de to siste kampene tyder på at både Vang og Fart har gjort mye riktig. Jeg tror det kan være mange Kjørum´er i småklubbene. Vi er nødt til å samarbeide. Jeg er den første til å innrømme at vi har gjort mye feil i Fart, men vi kan ikke gi oss. Vi må ikke la damefotballen dø, sier nestleder Overmo.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.