Terningkast 4
Trondheims-Ørn - Fart 3-0 (2-0)
TRONDHEIM: Toppserien, tirsdag.
Lerkendal.
220 tilskuere.
Mål: 1-0, Kristin Lie (8.) får en langpasning fra Anne Grethe Storli inn mot 16-meteren. Lie passerer midtforsvaret lett og plasserer ballen enkelt bak bak Marianne Jacobsen.
2-0, Ida Johanne Andersen Ve (24.) får en pasning omtrent ved straffemerket fra Tina Wulf, og skyter i mål på hel volley.
3-0, Ida Johanne Andersen Ve (90) kommer seg løs på venstre side og skyter ballen i mål to minutter på overtid.
Målsjanser: 9-3 (5-1, 4-2)
Hjørnespark: 8-1 (4-0, 4-1)
Dommer: Marte Sørø, Malmfjorden IL
Gult kort: Anita Lindgren, Fart
FARTs LAG (4-5-1):
Marianne Jacobsen 5
Anniken Moseng Ryen 3
Ida Jacobsen (fra 45. min.) 5
Kristin Bekkevold Sørum 5
Ingunn Røe 5
Monica Johansen 4
Inger Helene H. Karset 3
Regine Bakken (fra 67.min.)
Anita Lindgren 4
Ane S. Olsen 6
Marthe Sollien 6
Ida Grubben 5
Anette Pedersen 4
KAMPEN: Trønderne tok som ventet initiativet fra start av. Midtforsvaret var for passivt ved de to første scoringene, men også sidebackene slet mot Ørns offensive spillere. Forsvarsspillet bedret seg imidlertid utover omgangen. Fremover noterte vi kun en sjanse før pause, et tverrliggerskudd som hadde fortjent en bedre skjebne.
Andreomgangen ble noe helt annet. Anført av Marthe Sollien og Ane Olsen fikk Fart bedre grep på midtbanen, og greide i perioder å utspille hjemmelagets midtbanespillere. Fart skapte nok sjanser til at de burde greid å score det forløsende første eliteseriemålet. Nærmest var Ida Jakobsen da hun lobbet ballen over keeper etter 71 minutter, men dessverre havnet ballen utenfor målet.
PLUSS: Klarer å tilrive seg initiativet i andre omgang. Tetter også bedre igjen bakover enn i begynnelsen av kampen.
MINUS: Fart ble for tafatt i starten av kampen, og tapte kampen den første halvtimen.
OBS: Lørdag får Fart en ny sjanse til å score sitt første eliteseriemål borte mot Røa.
Frank Skaufel
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.