Etter en kjempekamp i serieåpningen, falt Farts spill drastisk i denne kampen. Kun noen få store sjanser gjør at fart står med null poeng etter to serierunder.

At målet kom på overtid, føltes nok ekstra tungt for Fart.

Trener Frode Bekk likte dårlig hvordan laget spilte.

- Dette var ikke bra i det hele tatt. Denne kampen minnet meg om vårt spill i forrige sesong. Det er mindre trøkk og presisjonen i spillet vårt. Det er ikke slik vi ønsker å opptre, sier en skuffet Frode Bekk.

Spillerne var også svært skuffet etter kampen. Trener Frode Bekk måtte gå rundt og trøste spillere som tok til tårene.

I de første 45 minuttene var Fart hakket bedre enn Øvrevoll Hosle. Anført av en meget god Lene Bredesen produserte hjemmelaget noen få sjanser, men ballen ville ikke i mål. Det vil si at Fart hadde en ball inne. Camilla Bekkevold jublet litt for tidlig etter at hun bredsiden ballen i mål. Assistentdommer mente frøken Bekkevold var i offside da pasningen ble spilt.

Bortelaget var heller ikke veldig effektive. De fire sjansene de produserte fikk de i gave av Fart-spillerne.

Det var ikke mange som spilte opp mot det vi vet de kan, men unntak var det heldigvis. Lene Bredesens spill i de første 45 minuttene var glitrende. Hun falt litt tilbake i andre omgang, men var totalt sett en av de beste.

Sina Berntsen har vokst mye som fotballspiller. Hun spilte nok en av sine aller beste kamper i Fart-drakta.

Keeper Torbjørg Austlid som spilte en god kamp mot Lyn, måtte gi seg etter 45 minutter.

- Ryggen låste seg og jeg hadde ingen mulighet til å fortsette. Kjedelig for jeg føler jeg har startet bra denne sesongen. Jeg får nok ta det litt med ro de neste dagene, sier keeper Torbjørg Austlid.

Kommende onsdag er cup som gjelder. Da kommer Raufoss på besøk til Øvre Vang. En kamp som er svært viktig for Fart. I den kampen kan spillerne få tilbake selvtilliten, for den var det ikke mye og skryte av i sesongens første hjemmekamp.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.