Urædd - Fart 2-0.

Selv om det ble et tap med to mål, kunne Fart ha fått med seg poeng fra Porsgrunn. Urædd har hele ti poeng mer enn Fart, men slik virket det ikke.

Trener Frode Bekk sa det slik etter tapet.

- Dette var en kamp med svært få sjanser. Vi har to store sjanser og det hadde Urædd også. At de scorer er litt typisk oss. Begge målene var av det svært billige slaget, sier trener Bekk.

Fart som måtte spille uten Dorthea Glorud, Inger Ane Hole og Lene Bredesen, var helt klart svekket.

- Det er klart det merkes at tre slike spillere ikke er med. Med slik er det. Jeg regner med at en eller to av de er med i neste kamp, sier treneren.

Maren Kristine Andersen har vært Farts beste spiller i år. Unntaket kom heller ikke i denne kampen heller. Midtstopperen har vel knapt spilt en svak kamp i år. 

Ane Nyløkken Helseth og Kristin Blien skal også ha ros for sitt spill.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.