Etter klart årsbeste i første omgang, falt laget sammen i en periode i andre omgang.

Synd for Fart som til tider spilte riktig fin fotball, og ledet både 1-0 og 2-0 etter scoringer av Sina Sagbakken og Kristine Lonkemoen.

Laget kom bakpå etter at bortelaget utlignet til 2-2, men de ga seg aldri. Lønnen fikk Fart gjennom et straffespark som Marit Bratberg Lund satt i målet etter 67 minutters spill.

Men det ble Fart-tap til tross for at laget laget hadde spilt så bra. Tonje Lilleløkken, som fikk prisen som beste spiller på forrige bortekamp, hadde ikke dagen i mål denne gangen, og etter to uheldige inngripener vant Fortuna til slutt 4-3.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.