Fart - Kaupanger 1-0

Fart vant meget fortjent over Kaupanger i Farts nest siste treningskamp, før det braker løs med seriepoeng.

Fart styrte kampen i 70 minutter og fortjente seieren. Kaupanger produserte svært få sjanser og den første kom ikke før det hadde gått 74 minutter.

Trener Finn Willy Taugbøl, like det han så av sine spillere.

- Dette var en god lagseier. Vi gjør det vi ble enige om. Spillerne legger ned veldig mye arbeid og får seieren som betaling. Vi har jobbet på mange forskjellig ting på treningsleiren og vi ser at det fungerer i kamp. Det liker jeg. Vi har vært gode med lavt press, men svakere høyere opp. Nå fungerte det også. For meg som trener har dette vært en utrolig bra uke. Vi har jobbet på det vi skulle og fått utrettet mye. Vi reiser hjem i morgen og fortsetter den samme gode trenden hjemme. Jeg tror vi ligger der vi skal gjøre 14 dager før det braker løs med seriekamper, sier trener Taugbøl.

Morsomt er det også at Frida Haugen spiller godt. Frida fikk ikke mange sjansene i fjorårets sesong. Nå har hun tatt flere steg og er med i diskusjonen om en plass i laget når poengene skal deles ut.

Den tidligere Lillestrøm-keeperen Lene Lauve tar nye steg for hver eneste trening og kamp. I denne kampen var hun sikkerheten sjøl.

Hyggelig gjensyn med Kristin Blien også. Jenta som forsvant i fjorårssesongen til England. 17 mai er hun tilbake i rødt og hvitt.

En viktig treningskamp var dette også. For Kaupanger er motstander i serieåpningen den 14 april. I og med at Fart var det klart beste laget, er det Fart som har det psykiske overtaket. Før seriestart er det igjen en treningskamp og det er mot Urædd.

- Vi møtes på halvveien og spiller siste treningskamp i Mjøndalen kommende lørdag, sier trener Finn Willy Taugbøl. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.