Fart – Fløya 4–2.

Dette var kampen Fart måtte vinne. Og vant. Etter de første 45 minuttene var det ikke mulig å se at dette skulle bli en jevn og spennende kamp.

Produserte sjanser

Maren Kristine Andersen og Dorthea Glorud scoret målene i første omgang. I tillegg produserte hjemmelaget flere store sjanser. Spillet ble bedre og bedre, og Fart hadde full kontroll.

– I de første 45 minuttene spiller vi god fotball. Vi spiller godt over hele linja og burde ha scoret langt flere enn de to vi scoret, sier trener Frode Bekk.

Hva som skjedde med Fart i starten av andre omgang, er ikke lett å forstå. Fløya fikk en drømmestart og scoret et billig mål etter bare fire minutter. Fart fikk den store skjelven og fikk ikke til noe som helst. Etter 62 minutter ble det bare verre. Fløya utlignet til 2–2 og Fart så rystet ut.

Veteranen tok tak

Med Lene Bredesen ut med skade, var det kun en spiller igjen med mye rutine og hun tok virkelig tak.

Inger Ane Hole som har spilt mange sesonger i eliteserien med Tronheims-Ørn skjønte heldigvis alvoret. Rolig gikk hun bort til frustrerte medspillere og roet de ned. Spillerne forsto veteranen og vipps så var Fart ikke til å kjenne igjen.

– Jeg følte jeg måtte gjøre noe. Det var ikke noe hokus pokus. Bare småpratet med jentene. Fikk dem til å senke skuldrene. Gjøre det enkelt framfor noe vanskelig. Dette skulle vi ikke tape, sier Inger Ane Hole.

Herlige mål

Da det sto 76 minutter på kampuret, våknet Dorthea Glorud igjen. Hun fintet en Fløya-spiller nesten opp på tribunen. Et knallhardt innlegg med venstrebeinet satte spissen Kristin Blien pannebrasken på og ballen gikk utakbart forbi Maria Aspenes i Fløya-målet. Farts desidert flotteste scoring så langt i sesongen.

Innbytter Ida-Helen Svindland ville også være med på festen. Fem minutter før slutt satt hun fram høyrebeinet og ballen gikk i bue over alle og gikk inn helt ved stolpen.

Mange var gode i denne kampen, men Inger Ane Hole, Kristin Blien og Dorthea Glorud var noen knepp bedre enn de andre.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.