(Fart - Bossekop 2-0) Det var aldri i tvil hvor poengene ville havne. Til det var Fart så mye bedre. Bortelaget produserte en målsjanse i de første 45 minuttene. I andre omgang produserte de ikke en eneste målsjanse. Årsaken er Farts gode forsvarsspill.

Fart scoret to mål, men det burde ha vært fem-seks mål. Så stor var forskjellen.

Fart tok ledelsen rett før pause, etter et selvmål av Bossekop-spiller Guro Pedersen. Det andre målet kom lik etter pause, denne gangen var det Camilla Bekkevold som satte ballen i mål.

Marianne Aaberg i mål tok det som kom av baller i feltet. Hun var sikkerheten selv i denne kampen.

Midtstopper Maren Kristine Andersen hadde også en god dag på jobben.

Bossekop hadde en god spiller og det var Guro Pedersen. Steg, løpsstyrke og duellsterk, så var hun et angrep alene. Dessverre for Bossekop og Guro, møtte hun overmakten i Maren Kristine Andersen.

På midtbanen herjet Lene Bredesen med sitt rolige og solide spill. Duellspilleren tapte knapt en duell.

Makker Natalie Nilsen var allikevel kampens store spiller. Duellsterk,løpsstyrke, innsats og forståelse for spillet, gjorde henne til banens gigant.

Kantspiller Camilla Bekkevold spilte nok sin aller beste kamp for året. Hun scoret Farts andre mål og var svært delaktig da Bossekop scoret selvmål, like før lagene skulle gå til pause.

På motsatt kant spilte Dorthea Glorud godt. Hun mister ballen en del ganger, men jobber og sliter i samtlige 90 minutter. Litt mer kontroll på førstemottaket, så er Dorthea en klassespiller.

Foran på topp gjorde Kristin Blien en kjempejobb. Herlig løp kombinert med klokskap i spillet, er Kristin en spiller så må passes på.

Dette var en svært viktig seier for Fart. Hadde det blitt null poeng, så hadde laget slitt langt ned på tabellen. Nå kan Fart slippe skuldrene ned, for Fart er i siget, selv om trener Frode Bekk mener laget har mer å gå på.

- Jeg føler vi har mer å gå på. Vi stresser fortsatt litt i spillet. Det virker som det brenner under skoa til flere spillere når de har ballen. I perioder så spiller vi virkelig fin fotball, vi skal ikke ta fra jentene det. Formpila peker oppover, sier tross alt en fornøyd Frode Bekk. 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00