Bossekop - Fart 2-1

Fart var ikke til å kjenne igjen fra kampen mot Lyn. Nå ligger Fart fattige to poeng over streken. Der ligger Fart sammen med Grei og Amazon Grimstad på 23 åpoeng.

Inder streken ligger Kongsvinger med 21 poeng og sist ligger KIL/Hemne med 19 poeng.

Kan avgjøre sjøl

De tre resterende kampen blir en nervekrig, men Fart kan avgjøre det sjøl. Trener Svein Jota likte ikke det som skjedde i Alta.

- De første 45 minuttene var svake. Vi viste hva som ventet oss, men gjorde ikke noe med det. Bossekop spiller enkel fotball. De banker bare ballen så langt dem klarer, for så å vinne ball nummer to. Slik spilte dem i 90 minutter. Av vi ikke klarer å gjøre noe med det, er skuffende, sier trener Svein Jota.

Tidligere Fart-spiller Ida Grubben scoret det første målet for hjemmelaget. Åtte minutter etter Grubbens mål, doblet hjemmelaget ledelsen.

For Fart var det innbytter Elise Hårberg som scoret etter 85 minutter.

Få sjanser

- Vi klarer ikke å produsere mange nok sjanser. Kun noen få fikk vi til. Det er litt skuffende, for i andre omgang eide vi ballen, fortsetter Jota.

På Fart var det kun en spiller som får godkjent. Midtstopper Maren Kristine Andersen spilte sin kamp nummer 19 for sesongen og har vært god i samtlige kamper. Det står det respekt av.

Neste kamp for Fart er hjemme mot Åsane førstkommende søndag, før laget tar turen til Trondheim og KIL/Hemne. Sesongen avsluttes hjemme mot Urædd 4. november.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.