Bossekop - Fart 2-1

Fart var ikke til å kjenne igjen fra kampen mot Lyn. Nå ligger Fart fattige to poeng over streken. Der ligger Fart sammen med Grei og Amazon Grimstad på 23 åpoeng.

Inder streken ligger Kongsvinger med 21 poeng og sist ligger KIL/Hemne med 19 poeng.

Kan avgjøre sjøl

De tre resterende kampen blir en nervekrig, men Fart kan avgjøre det sjøl. Trener Svein Jota likte ikke det som skjedde i Alta.

- De første 45 minuttene var svake. Vi viste hva som ventet oss, men gjorde ikke noe med det. Bossekop spiller enkel fotball. De banker bare ballen så langt dem klarer, for så å vinne ball nummer to. Slik spilte dem i 90 minutter. Av vi ikke klarer å gjøre noe med det, er skuffende, sier trener Svein Jota.

Tidligere Fart-spiller Ida Grubben scoret det første målet for hjemmelaget. Åtte minutter etter Grubbens mål, doblet hjemmelaget ledelsen.

For Fart var det innbytter Elise Hårberg som scoret etter 85 minutter.

Få sjanser

- Vi klarer ikke å produsere mange nok sjanser. Kun noen få fikk vi til. Det er litt skuffende, for i andre omgang eide vi ballen, fortsetter Jota.

På Fart var det kun en spiller som får godkjent. Midtstopper Maren Kristine Andersen spilte sin kamp nummer 19 for sesongen og har vært god i samtlige kamper. Det står det respekt av.

Neste kamp for Fart er hjemme mot Åsane førstkommende søndag, før laget tar turen til Trondheim og KIL/Hemne. Sesongen avsluttes hjemme mot Urædd 4. november.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00