Selv om de første 45 minuttene ikke var svake, er det noe som ikke stemmer i Farts spill om dagen.

Det virker som om fokuset er helt andre plasser enn der det skal være. Trener Frode Bekk liker ikke situasjonen laget hans er kommet i.

Må forstå alvoret

Etter 1–4 mot Øvrevoll Hosle begynner det å tilspisse seg i bunnen av tabellen.

– Det virker for meg som at fokuset er totalt fraværende i perioder. Nå må vi opp i prestasjonene for å ta poeng. Slik vi spiller i dag, fortjener vi ikke noe mer enn det vi gjør. Både før og etter oppvarmingen er det flere spillere som har fokus på helt andre ting enn denne kampen. Slik kan vi ikke holde på, sier trener Frode Bekk.

Tre mål på sju minutter

På stillingen 1–0 til hjemmelaget trodde alle at Fart hadde utlignet, men dommerne mente at ballen ikke var over streken.

– Det var flere som sto bak mål og sa at den ballen var over streken, men så lenge ikke dommeren foretar seg noe, er det jo ikke mål, sier trener Bekk.

Fra 71. minutt til det 78. minutt, slapp Fart inn tre mål. Forsvarsfeil og personlige tabber gjorde at resultatet ble så stygt.– Jo, resultatet lyver litt. Så mye svakere var vi ikke, men dårlig forsvarsspill og personlige feil, gjør at vi taper med tre mål, sier Bekk.

Ingrid Kvernvolden pyntet på resultatet med sin 1-4-scoring tre minutter før slutt. Kommende søndag kommer Fløya på besøk. Et lag som har 13 poeng mer enn Fart.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00