Fart - Amazon Grimstad 4-0

Det var klasseforskjell på Fart og Amazon Grimstad.

Fart spilte på hele sitt register i samtlige 90 minutter. Gode løp, herlig kjemping, gode innlegg og alle jobbet for hverandre. Slik blir det poeng av.

Allikevel tok det 26 minutter før den første ballen lå i buret. Camilla Bekkevold gjorde en kjempejobb på venstrekanten og la en lissepasning til Natalie Nilsen. Hun klinte ballen i krysset fra åtte meter. Kampens klart fineste mål.

Totalt overlegne

Bortelaget produserte ikke en eneste stor sjanse. Det lille som kom, tok keeper Marianne Aaberg seg av på en mesterlig måte.

Bortelaget spilte seg til to cornere i løpet av 90 minutter. Fart produserte 20 cornere. Det sier litt om forskjellene på lagene. 

Det var morsomt å se to nye spillere som forsterker laget til Fart. Marthe Taugbøl spilte en god kamp på midtbanen, mens Marte Kristine Leine fikk starte på topp og gjorde sine saker veldig bra. 

Kaptein Ane Nyløkken Helseth har en stigende formkurve. Hun gikk i krigen og viste vei. Midtstopper Maren Kristine Andersen som ikke har spilte en eneste svak kamp denne sesongen, skuffet heller ikke i denne kampen. Ikke lett å komme forbi forsvarskjempen.

Midtbanesliteren Lene Bredesen ble kåret til kampens beste spiller. Lene var god hun, men vi synes at Camilla Bekkevold fortjente den tittelen i denne kampen.  Lynvingen på venstrekanten hadde mange gode innlegg. Camilla var involvert i hele tre av målene. Åtte minutter før slutt, var Camilla sluttkjørt, etter utallige kilometers løping.

Mål for Fart: Camilla Bekkevold, Ane Nyløkken Helseth, Natalie Nilsen og Kristin Blien.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00