Julie Blakstad og Mathilde Hauge Harviken er begge tatt ut til å spille landskampene mot Nord-Irland, Ukraina og Danmark.

I starten av april skal J19-landslagets EM-skjebne avgjøres når Nord-Irland, Ukraina og Danmark venter i eliterunden. Gruppevinneren er klare for EM i Skottland som ett av åtte lag. 

- Vi i støtteapparatet gleder oss til å spille EM-kvalifisering med denne gjengen. Vi har en stamme med spillere i troppen som har vært med på alle samlingene siden vi startet med dette laget for et halvt år siden. Mange av dem var også med i EM i fjor sommer. De utgjør et sterkt kollektiv og de vet hva som kreves, sier J19-landslagstrener Nils Lexerød til forbundets egne sider. 

Sjekk hele troppen her!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.