Nå har trener Frode Bekk et hyggelig problem. Et problem Bekk aldri har hatt.

– Med 24 utespillere, som alle er klare til kamp, får jeg en vanskelig oppgave med å ta ut troppen. Det blir en tøff oppgave og måtte stenge ute åtte spillere, sier Frode Bekk.

Marte Leine (tidligere Haugar) er ferdig utdannet politi og er klar for Fart. En spiller som kan bekle flere plasser. Marthe Taugbøl og Elise Hårberg kommer begge fra Kongsvinger og er klare for Fart-spill. Taugbøl er bare 17 år og har flere landskamper på yngre landslag.

I tillegg har det vært to Stabæk-spillere på noen treninger.

– Jeg er veldig fornøyd med den troppen som er nå. Når det gjelder de to spillerne fra Stabæk, er de ikke klare ennå. Jeg må se kvalitetene på spillerne først. Det er klart det er gode spillere, så lenge begge er i A-stallen til et av landets beste lag, sier trener Bekk.

Lørdag starter Fart høstsesongen med tur til Øvrevoll/Hosle. Ø/H ligger fire poeng foran Fart, mens Fart ligger seks poeng unna Fløya som ligger på nedrykk med åtte poeng. Kongsvinger ligger helt sist med sine seks poeng. Seier i første kamp kan få Fart unna nedrykkssumpa for godt.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00