Nå har trener Frode Bekk et hyggelig problem. Et problem Bekk aldri har hatt.

– Med 24 utespillere, som alle er klare til kamp, får jeg en vanskelig oppgave med å ta ut troppen. Det blir en tøff oppgave og måtte stenge ute åtte spillere, sier Frode Bekk.

Marte Leine (tidligere Haugar) er ferdig utdannet politi og er klar for Fart. En spiller som kan bekle flere plasser. Marthe Taugbøl og Elise Hårberg kommer begge fra Kongsvinger og er klare for Fart-spill. Taugbøl er bare 17 år og har flere landskamper på yngre landslag.

I tillegg har det vært to Stabæk-spillere på noen treninger.

– Jeg er veldig fornøyd med den troppen som er nå. Når det gjelder de to spillerne fra Stabæk, er de ikke klare ennå. Jeg må se kvalitetene på spillerne først. Det er klart det er gode spillere, så lenge begge er i A-stallen til et av landets beste lag, sier trener Bekk.

Lørdag starter Fart høstsesongen med tur til Øvrevoll/Hosle. Ø/H ligger fire poeng foran Fart, mens Fart ligger seks poeng unna Fløya som ligger på nedrykk med åtte poeng. Kongsvinger ligger helt sist med sine seks poeng. Seier i første kamp kan få Fart unna nedrykkssumpa for godt.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.