Fart - Byåsen 3-1.

Fart fikk en svak start ved at Byåsen scoret etter bare fem minutter. Litt slett forsvarsspill, men det var også den eneste feilen den bakre fireren gjorde i hele kampen.

Marthe Taugbøl er bare 17 år og kom fra Kongsvinger i sommer. Debuten på hjemmebane kunne ikke blitt bedre. Ikke bare scoret hun, men vi fikk se en spiller som er god med begge beina, stor spillerforståelse og meget gode pasninger. Her har Fart fått en klassespiller.

Sammen med Lene Bredesen på midtbanen, ble det feigt parti. Byåsen var ikke i nærheten av å gi de to spillerne kamp.

Midtstopper Maren Kristine Andersen scoret Farts første mål etter 33 minutter. Duellspilleren har slitt med litt svake pasninger tidligere. Mot Byåsen så vi ingen feilpasninger. En stor kamp av midtstopperen.

Anniken Sætre Pedersen kom inn etter 67 minutter. Sju minutter senere kom kampens store prestasjon. Hun mottok ballen på Farts venstre side. Satte opp farten og dribler både tre og fire svimle Byåsen-spillere, før hun banket ballen knallhardt i mål. En utrolig prestasjon av innbytteren.

Vi kunne ramset opp samtlige Fart-spillere, for det var ingen svake i denne kampen.

Det var også godt å se Fart spille ball. Det har ikke vært varemerket til jentene fra Øvre Vang, men i denne kampen fikk vi se utrolige mange gode valg av spillere som ville vinne.

Trener Frode Bekk sa det slik etter kampen.

- I dag var vi veldig gode. Vi fikk en baklengs tidlig, men bare fortsatte vårt eget spill. Lene Bredesen var stor på midtbanen sammen med Marthe Taugbøl. Spiller vi slik videre, så kan det bli riktig så morsomt framover, sa en svært så fornøyd trener. 

Tre viktige poeng og tre meget fortjente poeng.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00