Kongsvinger - Fart 0-3

Fart hadde kun tatt ett poeng før kampen mot Kongsvinger. Det var forrige serierunde mot Grei. Lørdag løsnet det endelig for Fart.

Fart startet klart best, og Camilla Bekkevold sendte gjestene i føringen allerede etter 15 minutter på et fint frispark. Natalie G. Nilsen økte ledelsen for Fart rett etter på en utsøkt lobb. 0–2 til Fart etter 22 minutter. Kampens siste mål satte Maren Kristine Andersen i mål, etter at Kongsvingers keeper hadde reddet straffespark som Dorthea Mørkved Glorud hadde skaffet.

Dermed var sesongens første serieseier for Fart-damene sikret.

Frode Bekk synes det var godt at seieren endelig kom.

– Dette var viktig for hele gruppa, og for å få opp selvtilliten til jentene igjen. Vi har hatt litt stang ut til nå i sesongen, så det var viktig å se at vi kan lykkes. Vi jobber veldig bra som lag gjennom hele kampen, og jobber for hverandre. Vi vinner fullt fortjent, sier han.

Bekk håper nå det snur for Fart.

– Jeg håper dette blir et vendepunkt i sesongen, og at dette kan bli veldig bra framover. forteller Fart-treneren.

Fart klatrer da over streken i 1. divisjon, og står nå med fire poeng. Urædd topper tabellen med ti poeng. Camilla Bekkevold og Ida Svindland var Farts beste.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.