Drøbak Frogn - Fart 2 2-3

Drøbak Frogn, Fjellhamar, Høybråten Stovner og Fart spiller i en serie, der de tre beste rykker opp. Dette er lag som vant sine avdelinger i 3. divisjon.

Vinner Fart hjemme mot Fjellhamar kommende torsdag, blir det igjen jubel i Øvre Vang. Da kan ikke det svakeste laget ta igjen Fart-jentene. Da kan det også hende at den siste kampen mot Høybråten Stovner ikke spilles, for da kan de to lagene allerede ha rykket opp.

Fart spilte meget godt gjennom hele kampen, men var klart best i første omgang. Bortelaget ledet 3-0, og hadde god kontroll.

Selv om Drøbak Frogn reduserte to ganger, var seieren fullt fortjent.

På Farts andrelag er det en god miks mellom unge og litt eldre spillere. Anette Pedersen, Ane Olsen, Sunniva Wennersgaard og Anita Lindgren er spillere som i en årrekke har spilt på A-laget. Nå har de trappet litt ned, men bidrar på andrelaget.

Mål for Fart: Elise Hårberg, Frida Dybvig Haugen og veteranen Anette Pedersen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.