Fart spilte en av sine bedre omganger de første 45 minuttene.

Må sette sjansene

Anført av en meget kvikk Ane S. Olsen sentralt på midtbanen, produserte Fart sjanser gang på gang.
I tillegg hadde Ane Nørstebø en god dag på kanten.
Men det lukter ikke mål av spillerne foran motstanderens mål.
- Vi er ikke på hugget når vi får sjansen. Det er veldig synd, for i dag kunne vi ha tatt med oss poeng. Jeg må være ærlig å si at Sarpsborg var et bedre lag enn oss, men noen umulighet var ikke dette, sier Bekk.
Bekk har så rett i det. Det virker som om spillerne ikke tar sjanser på at de skal nå ballen. Heller vente og se hvor den kommer, for så å starte.
Det blir det aldri mål av.

Kan redde plassen.

Nå handler nedrykket mellom Fart og Voss. Begge lag har fem poeng, men Voss er foran med to plussmål bedre.
Skulle det skje at begge lag ikke vinner mot andre lag, blir 28. september en viktig dato for begge lag.
Da møtes bunnlagene til kamp. Fart har fordelen av hjemmebane.
- Selvfølgelig blir det en viktig kamp. Vi for jobbe videre inntil den kampen. Det kan jo skje at vi har fått med oss et poeng eller to, så slipper vi en såkalt ren cupfinale, fortsetter treneren.

Viktige Olsen

Ane Olsen ga seg egentlig med fotball i fjor. Nå er fotballskoene tatt ned fra hylla igjen. Hun klarte ikke å se klubben slite mer og ville gjerne bidra med sitt. I de resterende kampene, er det kun en kamp hun ikke rekker.
Trener Frode Bekk er selvfølgelig glad for det.
- Jeg hadde håpet på noen få kamper med Ane på laget. Heldigvis blir det langt flere. Bare i denne kampen viste hun at vi blir et bedre lag med Ane på banen. Hennes spillerforståelse er egentlig unikt på dette nivået. I tillegg smitter spillestilen hennes over på de aller ferskeste på laget. Med flere treninger og kamper, kan det se litt lysere ut for Fart, avslutter treneren.
Sjøl om laget bare har vunnet en kamp så langt, har Fart mye å spille for. Nedrykk til 2. divisjon kan ikke sammenlignes med spill i 1. divisjon. Det gjelder nye spillere og det viktigste av alt, er nok at de taper sponsorpenger.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00