Det skal sterkere lut til for å bringe Fart-treneren ut av fatning, men så har han da også mistet mer enn seks fotballag siden han startet som trener-assistent i Fart i 2007-sesongen. Også foran kommende sesong har det vært folkevandring fra Farts damelag. Fra den gruppa som ble benyttet i førstelagskamper i fjor, er 11 navn borte. Kanskje kommer noen tilbake som vikarer denne sesongen, slik fotballpensjonister i Fart har for vane å gjøre. Frode Bekk er mer enn godt fornøyd med at Ane S. Olsen og Lisabeth Johansen har meldt seg til tjeneste igjen. Begge betyr uhyre mye i en ung og urutinert spillertropp.

Gjennomtrekk - et hint

– Kanskje skulle jeg tatt den store gjennomtrekken i spillergruppa som et hint, ler Bekk, men gjenvinner seriøsiteten når han peker på årsaken til at jenter forsvinner: Videreutdanning etter videregående skole.

I år har Frode Bekk et ungt lag som det burde være store muligheter til å få beholde gjennom to-tre sesonger. Treneren legger ikke skjul på at de store utskiftningene hvert år, kan være frustrerende:

– Kontinuitet er viktig. På grunn av all gjennomtrekken av spillere, har vi aldri fått anledningen til å vise hva vi kan få til, men med årets stall kan det være en mulig. Det kan bli moro å se hva vi kan få til.

Cup-exit

Frode Bekk og Fart har tatt mål av seg til å gjøre det litt bedre i år enn de gjorde det i fjor. Da ble de nummer åtte.

– Mye er avhengig av hvordan det går i seriestarten. Vi har et ungt lag som trenger å spille på seg selvtillit. Med andre ord: En god start for oss er verdt veldig mye, sier Bekk som måtte tåle å se at 2. divisjonslaget Tynset spilte Fart ut av cupen med 3-0.

– Ingen katatstrofe, det. Cupen har vi egentlig ikke noe forhold til. Hadde vi vunnet, ville det sikkert blitt et eliteserielag i neste runde og i stedet for å dra inn til Oslo og tapte grovt, har vi bedre av å bruke tiden på trening på Fart-bana, sier Frode Bekk som merket seg at Farts nysignering Tanja Løfshus fra Åssiden ved Drammen, scoret to mål i treningskamp sist helg.

– Tanja er en spiller vi venter oss mye av. Hun spiller på J17-landslaget sammen med Ingrid Kvernvolden og kan bli nyttig for oss utover sesongen, sier Fart-trener Frode Bekk.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.