LILLESTRØM: Ingen keeper i verden hadde tatt det harde og velplasserte skuddet.

Fart-keeper, Marianne Jacobsen, hadde ingen grunn til å henge med hodet, men etter kampen var hun skikkelig skuffet, selv om hun spilte en meget solid kamp aller bakerst og var av sitt lags beste spillere.

Ett poeng som seier
- Jeg synes vi gjorde en kjempegod kamp, men det hjelper jo ikke når vi taper. Så nær ett poeng i Toppserien har vi aldri vært og jeg syntes vi hadde fortjent det ene poenget i kampen. Ett poeng hadde vært som en seier for oss, sa målvakten som tro til på to Ida Elise Enget-forsøk i første omgang og som fulgte opp og avverget et par hundreprosentsjanser i andreomgangen.

Likevel var det straffen hun tenkte mest på…
Marianne Jacobsen hadde likevel noen trøstens ord til seg selv og lagvenninnene:

Amazon skal få svi
- Vi er et mye bedre lag nå enn vi var da vi startet i Toppserien i vår. Vi har framgang fra kamp til kamp. Nå er det ferie, men mot Amazon på Fartbana 23. august, da skal vi vinne, sa en kampvillig Marianne Jacobsen.

Også Fart-trener Anders Bredesen var en dypt skuffet mann i går:
- Typisk. Vi har ikke marginene på vår side. Vi kunne og burde ha scoret i denne kampen, sier han og sikter til Ane S. Olsens kjempesjanse i det 50. minutt. Ballen strøk utsiden av stanga.
Enda klarere var sjansen som Inger Helene Karset fikk på overtid. På blank goal satte hun ballen over mål.

Fart eide 2. omgang
Spill og antall sjanser tatt i betraktning, vant Strømmen en fortjent seier, selv om heller ikke de vartet opp med festfotball inne (!) i LSK-hallen.

Strømmen hadde de fleste sjansene. De styrte førsteomgangen, men sett på bakgrunn av det som skjedde etter hvilen, er vi enige med Anders Bredesen. Da var det Fart som eide det meste av kampen og som burde blitt belønnet for det.

Solid forsvarsspill
- Før hvilen tapte vi duellene på midtbanen, sa Bredesen og kunne gjerne lagt til at Fart ikke klarte å samle laget sitt som de gjorde etter pausen.

De siste 45 minuttene opptrådte Fart som en samlet enhet på banen og tvang Strømmen til å slå langt, da ble det verre å komme igjennom Farts solide forsvarsfirer, der backene leverte årsbeste og Kristin Bekkevold Sørum regjerte med majestetisk sikkerhet i midtforsvaret.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00