Fart-jentene startet godt, og Ingrid Kvernvolden hadde en stor sjanse etter bare 13 minutter, men det resulterte ikke i mål. Rett etterpå fikk Byåsen en dobbeltsjanse, men keeper Lisabet Johansen reddet begge forsøkene. Etter det handlet det meste om Fart, og både Ingrid Kvernvolden og Ane Storødegård scoret i den første omgangen, slik at Fart gikk til pause med en 2-0 ledelse.

Fortsatte etter pause

Etter pause bare fortsatte de, og Kristine Lonkemoen og innbytter Sigrid Lierhagen scoret før kampen var slutt, det siste ett kjempeskudd fra 30 meter - over keeper og inn i nettmaskene. Byåsen kom på noen småfarligheter, men kampen endte 4-0.

Bekk fornøyd

Trener Frode Bekk var fornøyd etter kampen. 

- Jeg synes vi vinner fortjent, selv om resultatet ljuger litt. Vi er ikke fire mål bedre enn Byåsen i denne kampen. Vi er effektive og det er jeg fornøyd med, forteller Bekk, som sier det var godt med en seier etter en tung periode.

- Vi var ikke gode mot Urædd borte sist, og dårlige kampen før det igjen også, så en seier her var en opptur. Vi må satse på å klare oss, og det er en veldig jevn serie, så vi må være skjerpet.

Han trakk frem Ingrid Kvernvolden, Dorthea Glorud og Kristine Lonkemoen som de spillerne som skilte seg ut på Fartbana lørdag.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.