- Vi har mange talenter i klubben her, men vi skal ikke forlange at en 15-16-åring skal gå rett inn på et førstedivisjonslag og erstatte spillere som Lene Bredesen og Ane Olsen, for å ta fram de spillerne vi har benyttet flest ganger som førstehjelp de to siste årene. Uten disse hadde vi ikke vært i 1. divisjon i dag. Det er jeg helt klar på. Det betyr samtidig at de har bidratt med mye som en ikke kan forlange at yngre spillere skal bidra med.

Etter en god sesong var lørdagens kamp mot Urædd en stor nedtur både for jentene og trener Bekk:

- Kampen mot Urædd var en skuffelse. Det ble for mye spark og flyg, dårlige pasningsvalg, lite bevegelse og tapte dueller. Vi var ikke verdt poeng, sa Bekk.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.