Fart - KIL/Hemne 2-0

KIL/Hemne klarte ikke å gi Fart god nok motstand. Til det var hjemmelaget for gode.

Hjemmelaget kjørte på fra første stund og jentene fra Øvre Vang produserte sjanser i fleng.

Offensivt

Etter bare seks minutter lå den første ballen i mål. Camilla Bekkevold sendte en perfekt pasning til Natalie Nilsen. Oslo-jenta gjorde ingen feil og Fart kunne juble for scoring.

Etter 12 minutter fikk Fart frispark, 40 meter fra mål. Kaptein Ane Nyløkken Helseth banket ballen rett i mål. Slapt keeperspill, men en meget god prestasjon fra kaptein Helseth.

At det ikke ble flere mål i første omgang, skal bortelaget være svært glad for. Med bedre uttelling, kunne Fart scoret tre og fire mål til.

Rødtrøyene hadde to spillere som var i egen klasse. Midtbanespiller Natalie Nilsen var fantastisk i perioder og gjorde livet surt for alle som var i nærheten.

Kantspiller Camilla Bekkevold sin førsteomgang var imponerende, der hun viste fart og frekkhet i spillet.

Blitt en bedre klubb

Trener Frode Bekk er fornøyd med sesongen så langt, selv om han mener laget burde hatt noen flere poeng.

– Både som lag og klubb, har vi løftet oss. Vi spiller mer fotball enn tidligere. Du ser det på spillerne. Alle er mer beviste med og uten ball. Vi vet hva vi skal gjøre til enhver tid. I tillegg har vi spillere som kan avgjøre kamper på egen hånd. Det er en styrke, sier Frode Bekk.

Etter halvspilt serie, tar Fart noen uker fri fra fellestreningene. Jentene skal gjennom en kondisjonstest da de kommer tilbake, så trenerteamet Frode Bekk og Svein Jota er ikke redd for at formen en dårlig når de er tilbake.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.