Fart - KIL/Hemne 2-0

KIL/Hemne klarte ikke å gi Fart god nok motstand. Til det var hjemmelaget for gode.

Hjemmelaget kjørte på fra første stund og jentene fra Øvre Vang produserte sjanser i fleng.

Offensivt

Etter bare seks minutter lå den første ballen i mål. Camilla Bekkevold sendte en perfekt pasning til Natalie Nilsen. Oslo-jenta gjorde ingen feil og Fart kunne juble for scoring.

Etter 12 minutter fikk Fart frispark, 40 meter fra mål. Kaptein Ane Nyløkken Helseth banket ballen rett i mål. Slapt keeperspill, men en meget god prestasjon fra kaptein Helseth.

At det ikke ble flere mål i første omgang, skal bortelaget være svært glad for. Med bedre uttelling, kunne Fart scoret tre og fire mål til.

Rødtrøyene hadde to spillere som var i egen klasse. Midtbanespiller Natalie Nilsen var fantastisk i perioder og gjorde livet surt for alle som var i nærheten.

Kantspiller Camilla Bekkevold sin førsteomgang var imponerende, der hun viste fart og frekkhet i spillet.

Blitt en bedre klubb

Trener Frode Bekk er fornøyd med sesongen så langt, selv om han mener laget burde hatt noen flere poeng.

– Både som lag og klubb, har vi løftet oss. Vi spiller mer fotball enn tidligere. Du ser det på spillerne. Alle er mer beviste med og uten ball. Vi vet hva vi skal gjøre til enhver tid. I tillegg har vi spillere som kan avgjøre kamper på egen hånd. Det er en styrke, sier Frode Bekk.

Etter halvspilt serie, tar Fart noen uker fri fra fellestreningene. Jentene skal gjennom en kondisjonstest da de kommer tilbake, så trenerteamet Frode Bekk og Svein Jota er ikke redd for at formen en dårlig når de er tilbake.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00