Han konstaterer at alt er ved det gamle både når det gjelder planlegging og spillerstall i klubben.

- Jeg har ingen formening om hva som skjer. Som trener har jeg ikke hørt noen ting om et eventuelt reengasjement, og ikke vet jeg om jeg vil sjøl, heller, sier Bekk som ikke har noen følelse av å komme videre i utviklingen av Fart-laget. Nå er det bare en ting som gjelder: berge plassen.

- Det målet er innen rekkevidde. Vi har flere poeng enn i fjor og spiller bedre fotball enn vi gjorde i fjor. Det er takket være comeback-kids som jeg kaller Ane Olsen & co.

ROSER VIKARENE

Det er nettopp det som plager Frode Bekk mest. Klubben er veldig avhengige av vikarene som egentlig la opp for flere år siden.

- De har bidratt både med kvalitet og at vi har nok folk på banen, men det er ei grense for hvor lenge vi kan satse på disse comeback-kidsa. Og da er jeg igjen inne på det som har stått øverst på prioriteringslista vår i mange år: Å skaffe spillere til å ha ei stabil spillergruppe, sier Bekk.

- Ingenting er skjedd, og de nye spillerne vi har fått er mer som et resultat av lykketreff enn målbevisst arbeid fra klubbens side. Men det er ikke bare Farts feil. Det snakkes samarbeid over klubbgrensene, men det skjer ingenting. Hva som er årsaken vet jeg ikke, men jeg mistenker vel at jentene ikke har lyst til å trene mer enn tre ganger i uka. Det holder ikke i 1. divisjon, mener den rutinerte dametreneren.

Ikke flinke nok sjøl

Når Bekk går ut mot naboklubber er han også rask til å innrømme at heller ikke Fart er flinke nok til å samarbeide.

- Vi har lånt ut en keeper til Nordre Trysil og Marit Bratberg Lund har gått til Kolbotn i Toppserien. Vi kunne sikkert gjort mer på flere fronter. At Bratberg Lund forsvant var selvsagt ikke gunstig sett med klubbøyne i den situasjonen vi befinner oss i, men for Marit var dette det eneste fornuftige. Hvis hun skal utvikle seg som fotballspiller må hun til et bedre lag enn Fart. Hun blir i Kolbotn ut sesongen foreløpig.

Tøff kampuke

- Vi har nå tre kamper i løpet av en uke. I dag møter vi Fortuna i Ålesund, 8. oktober skal vi ha Lyn påbortebane i Oslo og 11. oktober har vi Urædd hjemme på Fartbana. Det blir en tøff test for oss, sier Frode Bekk.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00