Hamar
Fart-trener Frode Bekk var en skuffet mann etter 1-3 mot Fortuna Ålesund. Spesielt ettersom laget hans hadde misbrukt en gigantsjanse rett før slutt.

Kontret i senk

- Vi slo en perfekt corner ett minutt før slutt, men fra 30 centimeter hold klarte ikke Sina Sagbakken å heade ballen i mål, forteller treneren.
Sekunder senere kontret hjemmelaget inn 3-1 og sendte Fart poengløse hjem til Øvre Vang.
- Vi var best i lange perioder av kampen og burde så avgjort tatt med oss poeng hjem, mener Frode Bekk.
- Forrige helg slo vi Åsane, som er langt bedre lag enn det vi møtte nå. Derfor er det frustrerende at vi ikke fikk med oss noe fra denne kampen, sier treneren.
Fart skapte mange nok og store nok målsjanser, men som mot Åsane måtte det er sjølmål til for å sprekke nullen.

Litt lite smarte

Som i mange av de tidligere kampen slet Fart-jentene med å utnytte svakhetene til motstanderne.
- Hjemmelaget klarte ikke å kontrollerte eget bakrom og spissene våre knuste forsvaret på tempo. Også med ball. Likevel pumpet vi veldig sjelden ballen opp dit, sier treneren som nå skal forberede jentene sine på å få besøk av topplaget Grand Bodø neste helg.
- De topper tabellen nå og jeg mener de også er det klart beste laget. Da får vi virkelig testet oss, sier Frode Bekk som dro til Ålesund uten en skadd Mina Kjørum.
- Hun har vært den beste spilleren vår, og det er klart vi merker at hun er borte, sier Bekk.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.