LILLESTRØM: Ida Elise Enget er inne i sin tredje sesong i Strømmen, hvor hun har spilt i kombinasjon med skolegang på NTG i Kongsvinger.

Enget har gjort det såpass bra de siste årene at hun har fulgt med på lasset i landskampene i aldersbestemte årsklasser opp igjennom. Til helgen reiser hun med U19-laget til EM-sluttspill, der Norge skal møte Spania, Italia og Frankrike.
- Målet er å gå videre, sier Folldal-jenta som ikke følte at hun fikk vist hva hun er god for mot Fart.
- Fart er et duellag, noe vi spesielt fikk merke de siste 45 minuttene. Vi for vår del ble for stillestående, manglet tempo og hadde store problemer med å skape sjanser.
Ida Elise Enget regner med å spille mange år i Strømmen:
- Jeg trives utmerket i klubben og regner med å kombinere spill her med enten jobb eller videre studier i årene som kommer, sier hun.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.