Fart fikk en enkel oppgaven mot Raufoss og det var akkurat en slik kamp Fart-jentene trengte etter to tap i serien.

I de første 45 minuttene kom både løp og pasninger slik de skal komme. Med litt tur, kunne det virkelig bli stygt for de gule og svarte fra andre siden av Mjøsa. At disse lagene spilte i samme divisjon i fjor, er nesten ikke til å tro.

Fikk øve mye

Mot et så defensivt lag som Raufoss, fikk Fart trent på angrepsfotball. Med to kjappe mål, skulle en tro at Raufoss ville opp i banen for å produsere målsjanser. Det gjorde ikke Raufoss, og Fart fikk det enkelt.

Maren Kristine Andersen har ikke for vane å score mål, men scoret sikkert etter bare 13 minutter. Natalie Nilsen, som spilte på Raufoss i fjor, scoret mot tidligere medspillere. Av respekt til gamleklubben, feiret ikke Natalie sin scoring.

– Raufoss var skuffende. Vi ble aldri satt på prøve og kampen var kjørt tidlig, sier trener Frode Bekk.

Kunne scoret flere

Camilla Bekkevold og Dorthea Glorud scoret de to siste målene i andre omgang.

Sina Berntsen, som i år spiller midtstopper, var nok en gang hjemmelaget beste spiller. Kristin Blien som startet på benken var svært positiv i de 45 minuttene hun spilte.

Med denne seieren har nok spillerne fått tilbake gløden som har manglet i siste seriekamp.

Les børsen her!

Les kampfakta her!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.