Fart har glimrende fasiliteter i sin treningsleir i Tyrkia. Antalyaspor er et topplag med flere landslagsspillere i Tyrkia. Trener Frode Bekk ble ikke veldig imponert av tyrkisk damefotball.

– Norsk fotball er langt bedre. Vi spilte veldig bra i de første 45 minuttene og hadde fortjent å lede med flere mål. Det var nesten det eneste minuset i kampen, sier trener Bekk.

Den tidligere Lyn-spilleren Natalie Nilsen måtte ut med en liten skade. Inn kom 15 år gamle Ingrid Bårdseth.

– Det var flere som var gode, men jeg synes det er spesielt morsomt når ei 15 år gammel jente fra egen klubb kommer inn og gjør det så bra. Ingrid får garantert flere sjanser med slikt spill, sier treneren.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.