Gunnar Halle forlater Strømmen etter sesongslutt, ett år før kontrakten utløper for å blir trener for G15-landslaget.

– Jeg har vært på nippet til å si ja til en slik jobb tidligere. Da tilbudet kom nå, fikk jeg lyst til å gjøre en jobb med sultne, unge spillere som vil fram og opp, sier Gunnar Halle til rb.no.

Neste år overtar Espen Olsen som A-lagstrener. Olsen var i flere sesonger A-lagsspiller i HamKam.

– Det har vi allerede bestemt oss for. Nå må vi tenke nøye gjennom hvor vi skal finne en god assistent til ham. I tillegg får vi en jobb å gjøre med å skaffe en erstatter til ham på kontoret. Det kan bli vel så vanskelig, sier daglig leder Per Nygren til rb.no.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.