Løten–Brumunddal 2 4–0

Det var aldri i tvil om hvem som skulle vinne kampen. Til det var Løten for gode.

Etter startvansker de første ti minuttene våknet hjemmelaget til gagns. Øyvind Mellum fôret sine medspillere med gode pasninger, og det kunne fort ha blitt mer enn de to målene som kom.

Herlige Lynum

Løtens spiss, Emil Lynum, har noe få andre har i denne divisjonen: En målteft andre bare kan drømme om. Han tenker mål i samtlige 90 minutter, og målene kommer. Denne gangen ble det to. Også Mohamer Zejnullahu hadde en god dag på jobb. To fine mål ble fasiten for unggutten.

Trener Knut Olav Pettersen var fornøyd etter de første 45 minuttene.

– Etter en treg start begynte det å fungere. Vi produserte nok sjanser til å scorer flere enn de to målene vi fikk. Jeg har tro på at vi fortsetter å kjøre kampen i andre omgang, sier trener Pettersen.

Dala kom sterkt

I andre omgang var det bare Løten igjen som klarte å sette ballen i mål, men det manglet ikke på sjanser for det unge Brumunddals-laget. Fire store kjempesjanser ble produsert, og alle gangene reddet Løtens keeper Truls Hovelstuen Blystad mesterlig.

Med en snittalder på drøye 17 år, skulle en tro at det skulle bli spill mot et mål, men det ble det ikke. Dala var frekke nok til å kjøre på. Ingen hadde i tankene at løpet var kjørt for lenge siden. En herlig innstilling er det ingen som kan ta fra Brumunddal. Det største eksemplet på det var bortelagets kaptein.

Emil Lynum fikk kjempetreff på et skudd, men var uheldig og traff Brumunddals kaptein midt i ansiktet.

Emil Lynum gikk bort til midtstopperen som lå ned og ba om unnskyldning. Med blodet rennende fra en veldig sår nese, kikket unggutten opp på Lynum og sa:

– Tåler jeg ikke dette, så har jeg ikke noe ute på banen å gjøre.

Både Lynum og Rognlien smilte etter hendelsen og var verdens beste kamerater etterpå.

Rognlien måtte fortalte banen en liten stund for å bli lappet sammen. Etter noen minutter kom han på banen igjen som ikke noe hadde hendt. En herlig innstilling med andre ord.

Best på Løten var kantspiller Andreas Linde. På Brumunddal var det kollektive som var av det gode slaget.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.