I enkelte perioder var det et ork å dra på trening for Emil Holst. Nå har Emil skiftet beite og vil gjøre alt han kan for at Brumunddal skal få en knallsesong.

Veldig fornøyd

Brumunddals trener, Fred Leo Nysæter, skryter uhemmet av lagets nye keeper.

– Vi har fått en klassespiller i Emil. Så langt i treningene har han rett og slett vært fenomenal. At Emil styrker laget vårt, er det liten tvil om, sier Nysæter.

Også keepertrener Bjørn Karusbakken liker det Emil Holst gjør på treningsfeltet.

– Emil er en ledertype. Han er god med beina, han har gode basisferdigheter og er en ydmyk og god gutt. Sjøl om han ikke er ferdigutviklet, er han meget habil, sier Karusbakken.

Emil sjøl synes skrytet nesten er litt voldsom.

– Det var da voldsomme greier. Det er alltid hyggelig å få ros, men først må jeg prestere på trening og kamp. Jeg har fått tilbake lysten på fotball. Det har vært perioder de to siste sesongene som har vært tunge. Jeg får håpe at et klubbskifte gjør at jeg kan utvikle meg videre, sier en sindig Emil Holst.

Brumunddal best

Den første timen av treningskampen hopper vi over i all stillhet. Det var det ikke mye som skjedde, selv om Brumunddal var det klart beste laget.

Løten hadde ikke mye å stille opp med, og tapte fortjent 0–4.

De siste 30 minuttene fikk Brumunddal til sitt spill. Slitne Løten-gutter ble bare løpende imellom. På 18 minutter scoret Rune Pettersen, Gaute Granmo, Jørgen Nybu og Kristian Eriksen. Løten produserte ikke en eneste stor målsjanse. Å trekke fram enkeltspillere på Brumunddal er ikke lett. Ingen kom opp mot det vi vet de kan.

Resultat i annen rekke

Nå skal det ikke deles ut stilkarakterer så tidlig i oppkjøringsperioden. Begge lag har akkurat startet med fellestreninger.

– Vi har bare trent noen treninger sammen. Vi har noen småskader, så de får hvile. Vi bytter også ut sju åtte mann i pausen. Det er viktig at alle får komme i gang. Resultatet får komme i annen rekke, sier Fred Leo Nysæter.

René Eriksen fra Elverum fikk prøve seg for Brumunddal. Dette var nok ikke kampen å vise seg fram, til det er treningsarbeidet for lite. Også Løten manglet mange spillere (se egen sak).

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.