– I dag var det stort å være trener. Vi var fantastiske. Det er mange som legger ned utrolige innsatser. Vi er veldig stolte av det vi gjør i dag, sa Elverum-trener Mikael Appelgren til Viasat etter kampen.

Venstrekant André Lindboe var en av mange Elverum-spillere som dominerte.

– Vi visste hvordan det blir når ting går mot dem. Det skulle vi utnytte i dag, og det klarte vi, sa Lindboe som til slutt endte med åtte mål og ble hjemmelagets toppscorer.

Elverum kom fra en sensasjonsseier borte mot Ademar Leon sist helg, og hadde ingen intensjoner om å komme ned på jorda hjemme i Terningen arena.

Danske Nikolaj Vestergaard Mehl startet ballet med 1-0, og de rumenske gjestene skulle aldri få muligheten til å komme foran.

Da Mehl banket inn 5–4 startet hjemmelaget å rykke ifra. Til tider rundspilte Elverum rumenerne, og gang på gang ble André Lindboe spilt nydelig igjennom på venstrekanten.

Etter tre kjappe fra Håkon Ekren ledet Elverum komfortabelt 19–15 til pause.

Bucuresti tok seg opp i starten av andre omgang og var på det nærmeste to mål bak. Men mens rumenerne ble slitne, fortsatte Elverum storspillet å kontre Bucuresti i senk.

Til slutt ble det stygge sifre og en suveren seier med 40–32. (©NTB)

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.