TRONDHEIM (adressa.no): Slik det ble spekulert på søndag kveld, er Holmer Ørn Eyjolfsson klar for RBK. Det melder rbk.no.

- Rosenborg henter islendingDen 24-årige midtstopperen har signert en ettårskontrakt med RBK, med opsjon på to år til. Islendingen kan også bekle andre roller i midtforsvaret.

Jeg er glad for å være her, sier midtstopperen til rbk.no. Han har blant annet en fortid i tyske Bochum.

Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen gleder seg over at islendingen signerer på overgangsvinduets siste dag.

- En duellspiller med god fart, som gir oss bedre dekning i det bakre ledd. Vi vet han har stort potensial. Men dette betyr ikke at vi ønsker å selge noen i forsvaret. Dette gir oss bedre dekning, sier Kåre Ingebrigtsen til adressa.no

Vi kommer tilbake med mer

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.