Edvartsen skal dømme oppgjøret mellom Bosnia-Hercegovina og Gibraltar førstkommende lørdag.

Han får med seg Jan Erik Engan og Jon Knutsen som assistentdommere, samt Espen Eskås som fjerdedommer.

Edvartsen er den eneste nordmannen som er plukket ut til å dømme kamp den kommende VM-kvalikrunden.

Takker sin mentor

- Jeg er godt fornøyd med å ha fått min første VM-kvalikkamp. Dette er noe vi har jobbet hardt for i mange år. Uten tidligere dommersjef Rune Pedersen som har vært min mentor i en årrekke, hadde jeg aldri oppnådd dette. Det er bare å takke Rune for alt han har gjort – og fortsatt gjør for min dommerutvikling. Måten han har fulgt meg opp på siden 2002 har vært enestående, sier Edvartsen til HA.

Øker motivasjonen

Han er klart på at muligheten han nå får, øker hans motivasjon til å fortsette satsingen:

- Dette gir en stor motivasjon til å fortsette å satse for fullt som dommer. Først la generalsekretær Kjetil Siem forholdene til rette for at jeg kunne kombinere jobben i NFF med min dommerkarriere, så Kai-Erik Arstad og nå Pål Bjerketvedt. Jeg setter utrolig stor pris på den fleksibilitet NFF viser meg når det gjelder å kombinere sivil jobb og dommerkarriere, sier Edvartsen.

- Dette blir en fantastisk opplevelse for oss uken før Eliteserien starter,legger han til.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.